et|icon_mobile|

Webbdesign

Vi designar hemsidor i WordPress som fungerar lika bra på datorn som i mobilen för mindre eller medelstora företag över hela Sverige. Vi tar fram en fulländad WordPress hemsida med en personlig design som passar ditt företags profil, och självklart lägger vi stor vikt på att optimera sidan för Google. Hemsidan är helt molnbaserad vilket innebär att ni når hela sidan genom ett inlogg på nätet där ni själva utan svårigheter kan uppdatera hemsidan och behöver ni hjälp så vill vi att ni kontaktar oss.

– Insign arbetar med långsiktiga samarbeten och det fungerar bara genom nöjda kunder!

Vad kostar en hemsida?
Vad kostar ett hus? Hur långt är ett snöre?… Det är svårt att svara på men vi kan anpassa oss efter er budget. När vi får den frågan så brukar vi svara – Vad vill ni att den ska kosta? För har ni en låg budget så använder vi mer standardfunktioner och har ni en hög budget så lägger vi mer tid på design och funktioner. Oavsett budget så ska ni få en bra och unik hemsida.

Företag som har fasta paketpriser jobbar inte på samma sätt som vi och det är inget vi vill bli jämförda med. Vi är inte ute efter att slänga ihop en snabb hemsida utifrån en standardmall utan ser varje kunds hemsida som ett unikt projekt där vi bollar idéer med kunden och där inget är klart förrän kunden är nöjd. Och det behöver inte bli dyrare för det.

Ring oss och berätta vad du tänkt och säg gärna vad du har för budget så ska vi se vad vi kan göra med det.

SEO / Sökoptimering
Vi arbetar mycket med SEO / sökmotoroptimering och lägger stor vikt i detta när vi bygger hemsidor åt våra kunder. Vi för en dialog om vad kunden vill synas på och om hur vi ska uppnå detta. Då vi kommer att fortsätta ha kontakt även efter att hemsidan är klar så kan vi ha uppföljning av sökmotoroptimeringen och finjustera den om det behövs. Läs mer om SEO
Framtida support & service - Långsiktiga samarbeten
Vi har tagit fram support & serviceavtal från 195kr/mån där det bland annat ingår telefon och mailsupport om ni behöver hjälp med att uppdatera hemsidan. Vi loggar även in minst en gång i månaden på er hemsida och gör olika säkerhetsuppdateringar.
et|social_wordpress_circle|

Wordpress

24% av internet är WordPress. Insign har valt att enbart arbeta i WordPress då det är störst, kraftfullt och framförallt snabbt och enkelt att arbeta i både för oss och våra kunder. Kunden kan enkelt logga in och uppdatera sin hemsida.

Portfolio

I vår portfolio har vi samlat ett urval av hemsidor vi tagit fram åt våra kunder. Alla hemsidorna är responsiva, dvs. de anpassar sig efter din skärmstorlek. Prova gärna detta genom att öppna sidorna på både datorn och i mobilen. Till portfolio