Webbdesign i WordPress

Vi designar hemsidor i WordPress som fungerar lika bra på datorn som i mobilen för mindre eller medelstora företag över hela Sverige. Vi tar fram en fulländad WordPress hemsida med en personlig design som passar ditt företags profil, och självklart lägger vi stor vikt på att optimera sidan för Google. Hemsidan är helt molnbaserad vilket innebär att ni når hela sidan genom ett inlogg på nätet där ni själva utan svårigheter kan uppdatera hemsidan och behöver ni hjälp så vill vi att ni kontaktar oss.

Insign arbetar med långsiktiga samarbeten och det fungerar bara genom nöjda kunder!

Vill du att vi kontaktar dig?

WordPress

25% av internet är hemsidor i WordPress. Insign har valt att enbart arbeta i WordPress då det är störst, kraftfullt och framförallt snabbt och enkelt att arbeta i både för oss och våra kunder. Kunden kan enkelt logga in och uppdatera sin hemsida.

SEO / Sökoptimering

Vi arbetar mycket med SEO / sökmotoroptimering och lägger stor vikt i detta när vi bygger hemsidor åt våra kunder. Vi för en dialog om vad kunden vill synas på och om hur vi ska uppnå detta. Då vi kommer att fortsätta ha kontakt även efter att hemsidan är klar så kan vi ha uppföljning av sökmotoroptimeringen och finjustera den om det behövs. 

Support & service – Långsiktiga samarbeten

Vi har tagit fram Support & Serviceavtal  där det bland annat ingår utbilning, support, backup, säkerhetskontroller och mycket mer. Vi har även som morgonrutin att göra alla uppdateringar av programvara på våra kunders hemsidor.

Vad kostar en hemsida?

Ja vad kostar en hemsida egentligen.. vi brukar fråga, ”-vad vill du att den ska kosta?” för vi kan oftast anpassa oss efter er budget. Men den frågan får vi självklart ALDRIG något svar på så då blir det för oss att lista ut vad ni är ute efter och vad det kan kosta. Läs mer

Portfolio

Kolla in en del av de hemsidor vi byggt genom åren.